Sudedamosios dalys
Tešlai
250 g miltų
125 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 šaukštas vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
125 g sviesto arba margarino
2 kiaušinių tryniai
1 šaukštas šalto vandens
Įdarui
3 kiaušinių baltymai
1 žiupsnelis druskos
50 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
125 g minkšto sviesto arba margarino
100 g nuplikytų maltų migdolų
125 ml miltų
100 ml bet kokios uogienės
Papuošti
„Dansukker“ cukraus miltelių
Velykų saldainių
Gaminimo eiga
Ištepkite riebalais 12 kepimo formelių. Dubenyje išsukite su miltais, cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska sumaišytą sviestą, kol jis ištirps. Tada pilkite vandenį, krėskite kiaušinių trynius ir viską išmaišykite. Gautą tešlą krėskite į plastikinį maišelį ir maždaug 30 min. palaikykite šaldytuve.
Iki standumo išsukite kiaušinių baltymus su druska. Berkite cukrų, dėkite sviestą, galiausiai berkite migdolus ir miltus.
Padalykite tešlą į formeles. Ant viršaus uždėkite po nepilną šaukštelį uogienės, o ant jos dar užkrėskite paruošto migdolų mišinio. Kepkite iki 175 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje (arba iki 150 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje su ventiliatoriumi) apie 30 min. Pyragaičius puoškite Velykų saldainiais. Pabarstykite cukraus milteliais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.