Velykų trapios tešlos sausainiai

apie 30 vnt.

Įvertinimas (14 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

250 g miltų
50 g maltų migdolų
150 g „Dansukker“ cukraus „Farinas“
1 šaukštas vanilinio cukraus
1 kiaušinis
150 g kambario temperatūros sviesto arba margarino

Glaistas
200 g balto arba pieniško šokolado
50 g sviesto arba margarino

Papuošti
300 g „Dansukker” cukraus miltelių arba šokolado skonio cukraus miltelių
15 ml lydyto margarino arba augalinio aliejaus
30 ml vandens arba vaisių sulčių

Atsisiųskite mūsų šabloną

Gaminimo eiga

Sumaišykite tešlos ingredientus, įdėkite tešlą į plastikinį maišelį ir šaldykite ne trumpiau kaip 30 minučių. Ant miltais pabarstyto stalo iškočiokite tešlą iki 2-3 mm storio. Formelėmis išspauskite figūras. Sudėkite sausainius ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 175 °C temperatūros, apie 15 minučių.

Atvėsus sausainiams, puode virš silpnos ugnies išlydykite šokoladą su sviestu ar margarinu. Gautą mišinį atvėsinkite ir išplakite su elektriniu plakikliu. Šokoladine mase padenkite sausainių paviršių.

Kai šokolado masė sustings, pasiruoškite masę dekoravimui. Sumaišę cukraus miltelius su sultimis, gausite tos spalvos dekoravimo masę. Supilkite gautas mases į konditerinius švirkštus ir dekoruokite sausainius.

Patarimas: Jei sausainius naudosite velykinėms dekoracijoms, prieš kepdami įspauskite skylutę, kad sausainius galėtumėte pakabinti.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.