Sudedamosios dalys
500–600 g vištienos filė
Marinatas
2 valg. šaukšt. aliejaus
2 valg. šaukšt. „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
1/2 valg. šaukšt. sojų padažo
1/2 arbat. šaukšt. aitriųjų paprikų padažo (pvz., „Sambal Oelek“)
1 susmulkinta česnako skiltelė
Salsa
1 indelis konservuotų raudonųjų pupelių
1 indelis konservuotų juodųjų pupelių
200 ml kubeliais supjaustytų agurkų be sėklų
1–2 kubeliais supjaustyti pomidorai be sėklų
1 smulkiai supjaustytas svogūnas
100 ml stambiai supjaustytų petražolių
2 valg. šaukšt. acto
1 valg. šaukšt. „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
Gaminimo eiga
Marinatas
Supjaustykite mėsą kubeliais, sumaišykite marinatą ir užpilkite juo mėsą. Marinuokite mėsą šaldytuve 1–2 valandas, po to suverkite ant iešmų ir kepkite ant grotelių.
Salsa
Gerai nuskalaukite pupeles ir sumaišykite jas su kitomis sudedamosiomis dalimis. Mišinį reikia palaikyti šaldytuve 2–3 valandas.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.