Sudedamosios dalys
750 ml baltojo vyno
200 ml „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
2 cinamono lazdelės
8 gvazdikėliai
1 vnt. džiovintos „Sevilijos“ apelsino žievelės
Papuošti
Apelsino griežinėlių
Gaminimo eiga
Prikaistuvyje sumaišykite visus produktus. Nuolat maišydami pakaitinkite mišinį, bet neleiskite užvirti. Išpilstykite punšą į taures ir patiekite. Puoškite apelsino griežinėliu.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.