Sudedamosios dalys
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
1 svogūnas
kelios skiltelės česnako
1 gabalėlis imbiero
1 šaukštelis malto cinamono
1 šaukštelis malto muskato
1 šaukštelis džiovintos aitriosios paprikos
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis juodųjų pipirų
500 g besėklių vynuogių
1 obuolys
1 citrinos tarkuota žievelė
330 g „Dansukker“ cukraus marmeladams
150 ml vandens
Gaminimo eiga
Į puodą įpilkite aliejaus. Suberkite smulkiai supjaustytą svogūną, česnaką ir imbierą. Suberkite prieskonius ir maišydami kepkite kelias minutes. Suberkite pjaustytas vynuoges, obuolį ir įtarkuokite citrinos žievelę. Suberkite cukrų marmeladams. Supilkite vandenį, užvirkite ir pakaitinkite dar apie 10 min. Retkarčiais pamaišykite. Nugriebus putas, supilkite į kruopščiai išplautus stiklainius ir uždarykite.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.