Sudedamosios dalys
600 ml drungno vandens
2 valgomieji šaukštai aliejaus
50 g mielių
2 valgomieji šaukštai „Dansukker” cukraus
2 arbatiniai šaukšteliai druskos
apie 1300 ml (800 g) kvietinių miltų
Įdarui
100 g minkšto sviesto
100 g supjaustytų petražolių
100 g supjaustyto laiškinio česnako
2 arbatiniai šaukšteliai džiovinto arba 3 šakelės šviežio supjaustyto peletrūno.
Gaminimo eiga
Supilkite drungną vandenį į dubenį ir sumaišykite su aliejumi. Vandenyje ištirpinkite mieles.
Po truputį suberkite cukrų, druską ir miltus. Suminkykite tešlą iki vientisos masės. Palikite 40 min. kilti.
Lentą pabarstykite miltais ir gerai išminkykite tešlą.
Padalykite tešlą į šešias vienodas dalis. Iškočiokite pailgus tešlos gabalus (apie 30 cm ilgio).
Visus ingredientus sumaišykite. 1/6 įdaro dalį uždėkite ant iškočiotos tešlos gabalėlio.
Suvyniokite tešlą ir sudėkite į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi. Palikite pusei valandos kilti. Įjunkite orkaitę ir nustatykite 250° temperatūrą. Kepkite 15 min., kol bagetės pagels.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.