Sudedamosios dalys
5 žaliųjų citrinų sultys (apie 200 ml)
2 kiaušinių tryniai
1 kiaušinis
380 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
2–3 šaukšteliai šviežiai tarkuotų imbierų
100 g sviesto (kambario temperatūros)
Gaminimo eiga
Išspauskite žaliųjų citrinų sultis. Į prikaistuvį įmuškite kiaušinį, supilkite 2 kiaušinių trynius ir žaliųjų citrinų sultis, suberkite cukrų uogienėms ir išplakite. Sudėkite tarkuotus imbierus.
Prikaistuvį padėkite ant viryklės ir kaitinkite kelias minutes nuolat maišydami.
Palaukite, kol kremas sutirštės. Tada įmaišykite sviestą.
Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir nukoškite kremą. Supilkite į švarų stiklainiuką. Laikykite šaldytuve.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.