Sudedamosios dalys
140 g sūdytų žemės riešutų
200 ml plakamosios grietinėlės
280 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
170 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
Papuošimas
150 g juodojo šokolado
žemės riešutai
Gaminimo eiga
Žemės riešutus susmulkinkite ir atidėkite į šalį.
Prikaistuvyje užvirkite grietinėlę, sirupą ir cukrų. Vis pamaišydami virkite, kol pasieks 145 °C temperatūrą. Nuimkite nuo ugnies. Sudėkite beveik visus riešutus (saujelę (50 ml) atidėkite papuošimui).
Masę išpilkite ant kepimo popieriaus lakšto. Paskirstykite tolygiu sluoksniu ir palikite sustingti.
Susmulkintą šokoladą ištirpinkite garuose ir juo apšlakstykite saldainius. Tada pabarstykite riešutais.
Palaukite, kol visiškai atvės. Prieš patiekdami sulaužykite gabalėliais.
Idėja: vietoj žemės riešutų puikiai tiks ir sūdytos pistacijos, karijos ar kiti riešutai.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.