Sudedamosios dalys
500 ml gražgarsčių
2 kietos kriaušės
100 g vynuogių
150 g paskrudintų stambiai kapotų lazdynų riešutų
200 g gabalėliais supjaustyto bri sūrio
Padažui
2 šaukštai aliejaus be priedų
2 šaukštai „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
2 šaukštai šviežiai spaustų apelsinų sulčių
½ g šafranų
1 ml stambiai maltų juodųjų pipirų
Gaminimo eiga
Nuplaukite gražgarstes, palikite jas ant popieriaus nudžiūti. Pasidėkite dubenį. Nulupkite kriaušes, supjaustykite jas skiltelėmis ar gabalėliais ir trumpam pamerkite į verdantį vandenį. Nuplaukite šaltu vandeniu ir padėkite ant virtuvinio popieriaus. Nuskalaukite vynuoges, perpjaukite jas pusiau ir pašalinkite sėklas. Į salotas sudėkite kriaušių gabalėlius, vynuoges ir sūrį. Apibarstykite kapotais riešutais. Sumaišykite padažo sudedamąsias dalis ir prieš patiekdami užpilkite juo salotas.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.