Sudedamosios dalys
500 ml gražgarsčių
2 kietos kriaušės
100 g vynuogių
150 g paskrudintų stambiai kapotų lazdynų riešutų
200 g gabalėliais supjaustyto bri sūrio
Padažui
2 šaukštai aliejaus be priedų
2 šaukštai „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
2 šaukštai šviežiai spaustų apelsinų sulčių
½ g šafranų
1 ml stambiai maltų juodųjų pipirų
Gaminimo eiga
Nuplaukite gražgarstes, palikite jas ant popieriaus nudžiūti. Pasidėkite dubenį. Nulupkite kriaušes, supjaustykite jas skiltelėmis ar gabalėliais ir trumpam pamerkite į verdantį vandenį. Nuplaukite šaltu vandeniu ir padėkite ant virtuvinio popieriaus. Nuskalaukite vynuoges, perpjaukite jas pusiau ir pašalinkite sėklas. Į salotas sudėkite kriaušių gabalėlius, vynuoges ir sūrį. Apibarstykite kapotais riešutais. Sumaišykite padažo sudedamąsias dalis ir prieš patiekdami užpilkite juo salotas.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.