Sudedamosios dalys
2 salduko (morengo) papločių* (24 cm skersmens)
75 ml šokolado padažo*
300 ml grietinėlės
200 ml neriebios grietinėlės
30 g „Dansukker“ cukraus miltelių
50 g smulkintų „Dime nuggets“ saldainių
750 g braškių
Gaminimo eiga
Salduko (morengo) papločius sudėkite į apvalią kepimo formą. Apšlakstykite beveik visu šokolado padažu. Plakite grietinėlę ir cukraus miltelius, kol pasidarys tiršta masė. Supilkite grietinėlės kremą, suberkite „Dime nuggets“. Kremo mišiniu ištepkite salduko paplotį ir ant viršaus uždėkite kitą paplotį. Apšlakstykite likusiu šokolado padažu. Palikite šaldiklyje bent 5 valandoms. Išimkite pyragą iš šaldiklio ir prieš patiekdami palaukite 15 minučių, kad atitirptų. Patiekite su braškėmis.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.