Sudedamosios dalys
2 šaukštai „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
2 šaukštai „Dansukker“ šviesiojo sirupo
1 šaukštelis sviesto
50 g juodojo šokolado, 70 % kakavos
800 ml pieno
Papuošimui
ledų
„Dansukker“ šviesiojo sirupo
Gaminimo eiga
Puode ant viryklės išlydykite nerafinuotą cukranendrių cukrų ir šviesųjį sirupą. Įdėkite sviestą ir vos pakaitinkite, kad nesudegintumėte. Suberkite susmulkintą šokoladą. Įpilkite pieno ir pavirinkite. Supilkite į puodelius, įdėkite ledų ir apipilkite šviesiuoju sirupu.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.